Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

New Blog

《沙龙沙龙》

Beijing Inside-Out Art Museum

本书基于展览“沙龙沙龙:1972年—1982年北京为视角的现代美术实践侧影”(2017年1月8日至2017年5月7日,中间美术馆)编著而成。它是“从艺术的问题到立场的问题:社会主义现实主义的回响”系列研究的第三部分。在展览的筹备和本书的编著过程中,策展人主要以北京发生的艺术现象作为主要着眼点,把“中国当代艺术”概念放入新中国艺术六十七年的历史时段加以研究,颇具现实意义。本书意图把展览现场和研究细节融合呈现,依照展览的展陈逻辑,把艺术作品依照个案的研究逻辑陈铺开来,还原负责而真实的历史场景。


Screen+Shot+2018-04-08+at+1.43.33+pm.png