Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

中间北京驻留

Kyle Paul

Beijing Inside-Out Art Museum

viewfile.jpg

Kyle Paul Stockford是一位美国艺术家,于1995年出生于马萨诸塞州昆西市。

在被家乡学校开除且入狱一段时间后,他于2014年按时以荣誉学位毕业,并于2018年获得麻省艺术与设计学院绘画艺术荣誉学士学位。作为视觉艺术家,他认为自己是一个对抽象着迷的“画家的画家” 。 他在北京中间美术馆进行过驻留,目前在美国弗蒙特州的小镇哈利法克斯为画家戴维•布鲁斯特工作。他的作品正在马塞诸塞州的科德角艺术博物馆展出。其他成就包括:保罗•塞利绘画奖,冈布兰绘画奖以及马萨诸塞州联邦总督的绘画奖。