Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

中间北京驻留

Rebecca Jensen

Beijing Inside-Out Art Museum

驻留时间:2018.4.1-5.1

艺术家简历:

Rebecca Jensen1993年出生于加拿大,90年代末移居澳大利亚。Jensen几代家族也经历移民,因此她的自身经验和语言、文化遗产及其在移民政治中的各自作用等题材有不可分割的关系。这些有趣的议题成为她近年的艺术实践的中心主题。她2016年毕业于伊迪丝考恩大学并取得当代艺术学士学位。2016年下半年,她获得澳大利亚政府颁发的“新科伦布奖学金”,得到海外学习和研究的机会。最近,她完成了一个长达八个月的关于上海人民公园“相亲角”的研究项目,以此为基础呈现了她的第二个个人展览“天上不会掉馅饼”。


 Rebecca工作室开放活动

Rebecca工作室开放活动