Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

我在水光中,看见你

 
 

我在水光中,看见你

 

展览日期 :2014年10月22日 - 12月08日

开幕时间 :2014年10月22日, 星期三, 

这是一件以艺术家的绘画为基础的装置作品,以两幅圆形框架的绘画作为每组作品的正反两面,“悬浮”在镜面上方。镜中反映的画面和实际观察到的画面截然不同。艺术家希望通过截然不同、正反两面的风景绘画,挑战异于平常的观感。艺术家也借这一装置作品表达水中莲在东方艺术中特有的文化意义。