Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

           

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

绘画练习:怎么画

 

绘画练习:怎么画

m_drawing_exercise.jpg
 

主讲 :Susan Fang

时间 :2015年01月31日, 星期六, 14:00-16:00

 

我们习惯性的认为,绘画只属于那些天赋才能的人,但是事实上这些才能并没有太大的作用。恰恰相反,绘画是一种“看”的能力,然而这种能力却是我们与生俱来的。 

 

我们可以通过多种方法和途径去“看”,这样的练习将会帮助你重新思考现有的绘画方式。 

 

让我们和国际驻留项目艺术家Susan Fang一起去练习,一起去“看”,发现一个充满无限可能的新世界。 

 

 

艺术家:Susan Fang是一位以绘画、拼贴、影像为创作媒介的纽约视觉艺术家。她在美国宾夕法尼亚大学获得了硕士学位,并被授予查尔斯亚当斯纪念奖。她曾受费城当代艺术学院邀请举办讲座。